Kosár  

A kosár üres

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Gyártók


 1. 1. Termékek kiválasztásaHelyezze a megvásárolni kívánt termékeket a kosarába.
   
 2. 2. Rendelés véglegesítéseHa elégedett kosara tartalmával, kattintson a bal oldali sáv "fizetés" gombjára a rendelési folyamat megindításához.
   
 3. 3. Regisztráció vagy bejelentkezésHa már vásárolt az oldalon, jelentkezzen be. Ha még csak most vásárol először, adja meg e-mail címét és kattintson a "fiók létrehozása" gombra.
   
 4. 4. Regisztrációs adatok megadásaHa a "fiók létrehozása" menüpontot választotta, adja meg személyes adatait és címét, majd kattintson a "regisztrálás" gombra.
   
 5. 5. Szállítási cím és megjegyzés megadásaVálassza ki a kézbesítési címet, valamint ha szeretne, itt tud további megjegyzést fűzni a megrendeléséhez.
   
 6. 6. Szállítási mód kiválasztásaVálassza ki a szállítás/kézbesítés módját.
   
 7. 7. Fizetési mód kiválasztásaVálasszon a rendelkezésre álló fizetési módok közül.
   
 8. 8. Online bankkártyás fizetésHa a bankkártyás fizetést választotta átirányítjuk önt az UniCredit bank biztonságos fizetési oldalára, ahol bankkártyájával kifizetheti rendelése ellenértékét.
   
 9. 9. Megrendelés véglegesítveUtánvételes szállítás választása illetve sikeres kártyás fizetés után a rendelés véglegesítésre kerül, kollégáink megkezdik annak feldolgozását.