Kosár  

A kosár üres

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Gyártók


 

Minden termékünket az Egyesült Államokban gyártják a legkorszerűbb technológiával, az FDA (Food and Drug Administration) Amerikai Élelmiszer és Gyógyszerellenőrző Hatóság felügyelete mellett.
GMP: Vitaminjaink és táplálék kiegészítő termékek a GMP minősítéssel (Good Manufacturing Practice – Minőségi Gyártási Gyakorlat) rendelkeznek, ezáltal megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia tekintetében.
Trulife standard: Elkötelezettei vagyunk a kiváló minőségnek és a következetességnek minden termékünkkel szemben.
Trulife vitaminok csak olyan alapanyagokat es összetevőket tartalmaznak - beszállítóiktól - amik megfelelnek a mi szigorú minőségi elvárásainknak, a "TRULIFE STANDARD" -nek.
Premium: Az út a minőségi vitaminok gyártásához, a legmagasabb minőségű gyártókkal való együttműködéssel kezdődik. Elvárjuk, hogy a beszállítóink bemutassák a COA (Certificate of Analysis), amelyek az alapanyagok és összetevők identitását és minőségét biztosítja számunkra.
Satisfaction: Tanúsított termékeink Allergén mentesek. Nem tartalmaznak tartósítószereket, sót, cukrot, mesterséges ízesítő anyagokat. glutén, élesztő, tej, laktóz, szója es búza mentesek.
OETI: Minden termékünk OÉTI (Orszagos Élelmezėsi és Táplálkozástudományi Intezet) számmal rendelkezik.