Kosár  

A kosár üres

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Gyártók


CoQ-10

CoQ-10

Trulife CoQ-10 60mg 60 db

Szív és érrendszer karbantartója! Szedése alkalmas az immunrendszer erősítésére.

Bővebb leírás

5 380 Ft Áfával

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,

Ennek a terméknek a megvásárlásával 538 hűségpontok. A kosárad összesen 538 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 108 Ft.


Trulife CoQ-10 60mg 60 db

A Q-10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet, előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében.
Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q-10 mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik.

Mért van szüksége a termékre: A Q-10 részt vesz a sejtszintű energiatermelő folyamatokban.

  • Antioxidáns tulajdonságainál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős
  • A megfelelő Q-10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához
  • Elősegítheti a normális vérnyomás megőrzését
  • Javíthatja az általános fizikai állóképességet
  • A koenzim Q-10 sportolás során növelheti a teljesítményt azoknál az egyéneknél, akik csökkent teljesítőképességgel rendelkeznek, de szervi bajtól mentesek

Mi van a dobozban: sárgás színű, semleges ízű, semleges illatú, kapszula

Kinek ajánljuk: 30 éves kor felett Q10 előállító képességünk rohamosan csökkenhet. Javasolt, azoknak a betegek akik u.n. béta-blokkolókat (vérnyomáscsökkentőket ) szednek, szed jenek rendszeresen Q10-et is.

Alkalmazásától mi várható: Q10 szedése kulcsfontosságú szerepet tölt be a kardiovaszkuláris egészség támogatásában. Szedése alkalmas az immunrendszer erősítésére, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra és nyombélre. Lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat

Szedési tanács: 1 kapszula bevétele étkezés közben. Jobb felszívódás a hatékony működés érdekében szegyen mellé E vitamint.
Miért válassza a TruLife termékét: Összetevők a magyar táplálkozási  szokások figyelembe vételével állítottuk össze. E mellé társul a kiváló gyártási minőség.

Felhívás: A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kinek nem ajánlott: 3 éves kor alatt nem adható!  Fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadásgátló szerek szedése, műtéteket megelőzően nem javaslott, mert növelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukorszintet, ezért cukorbetegek a termék szedése előtt konzultáljanak a kezelőorvosukkal.

Összetevők:

ÖsszetételMennyiség/napi adag,RDA%
Koenzyme Q-10 60 mg nincs